Burn-outpreventie

Voorkom burn-outs met ons innovatieve burn-outpreventieprogramma!

Lees meer over de voordelen van burn-outpreventie

Investeren in mentale gezondheid is essentieel. Een burn-outpreventieprogramma is een uitstekende manier om hier vorm aan te geven.

Lees meer

"De Wereldbank schat dat voor elke euro die geïnvesteerd wordt in het behandelen en voorkomen van psychische aandoeningen, er een rendement is van tussen de 3,3 en 5,7 euro in economische en sociale voordelen."

Niet branden, maar vlammen

Heb je last van constante stress, oververmoeidheid en het gevoel dat je op het punt staat om in te storten? Dan is burn-outpreventie de oplossing om jouw leven weer op de rails te krijgen en je te helpen de balans te herstellen tussen werk en privé!

Burn-outpreventie als aanjager voor persoonlijke groei

Met burn-outpreventie worden de deelnemers gestimuleerd om kritisch te kijken naar hun leven. Hierdoor worden ze uitgedaagd om de moeilijke beslissingen te nemen die ze anders geneigd zijn te vermijden. Deelnemers ontwikkelen een nieuw begrip van zichzelf, de wereld waarin ze leven, hoe ze zich tot andere mensen willen verhouden, het soort toekomst dat ze zouden kunnen hebben en een beter begrip van hoe ze hun leven kunnen leiden.

Persoonlijke begeleiding

Met burn-outpreventie bieden we voortdurende ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat de deelnemers op het juiste pad blijven en zij hun doelen bereiken. Dit kan in kleine groepen, 1-op1 met een psycholoog of leefstijlcoach en via e-health platform Mind District. Zo zorgen we voor een aanbod dat naadloos aansluit op de behoeften van de cliënt.

Leuk, leerzaam en wetenschappelijk onderbouwd

Burn-outpreventie biedt praktische tools en technieken om stress te verminderen en burn-out te voorkomen, met behulp van:

 

Het programma bestaat uit een voor- en nameting, 7 trainingen en tot slot de mogelijkheid tot verdere persoonlijke begeleiding van een psycholoog of leefstijlcoach. Alle trainingen worden tweewekelijks gehouden.

Burn-outpreventie: Niet Branden, Maar Vlammen

De volgorde van het programma is afhankelijk van jouw behoeften. Je leert eerst kijken naar wat je nodig hebt en vervolgens gaan we aan de slag om het programma hier naadloos op aan te sluiten.

Vergroot je zelfvertrouwen, leer jezelf beter kennen en verminder stress met bokstechnieken. Ook geschikt voor beginners.

Ontwikkel duurzame leefstijlgewoonten en verbeter je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Identificeer stressbronnen en ontwikkel een toolkit om effectief met stress om te gaan.

Creëer een gezonde balans tussen werk en privé, stel prioriteiten en ontwikkel een groeimindset. Met een aparte module voor jonge ouders.

Ontdek strategieën om actief, gezond en stressvrij te blijven tijdens kantoorwerk.

Deze training biedt praktische strategieën en technieken om je taken en ideeën te managen, deze op te delen in uitvoerbare acties en te prioriteren op basis van hun belang en urgentie.

Ervaar de helende kracht van bosbaden en verbeter je welzijn door verbinding met de natuur.

Evalueer je vooruitgang, krijg toegang tot het online e-healthplatform Mind District en ontvang indien nodig verdere individuele begeleiding van ervaren psychologen en leefstijlcoaches.

Investering per persoon

€329,95per maand