Personal training

Word sterker, krijg meer energie en zit gewoonweg lekkerder in je vel.

Elke training een beetje beter

Wil je graag meer bewegen en trainen en dit doen op een manier die bewezen effectief is, zodat elke trainings- en beweegmoment zich dubbel en dwars uitbetaalt? Zoek dan niet verder. 

Met personal training bij Gemakkelijk Gezonder maak je bewegen en trainen een gewaardeerd onderdeel van je dagelijkse leven. Zo word je sterker, krijg je meer energie en zelfvertrouwen en zit je gewoonweg lekkerder in je vel.

personal training Tim de Vuijst lessen

Dit is mijn aanpak

Bij Gemakkelijk Gezonder trainen we alle eigenschappen die je fitheid bepalen:

  • Uithoudingsvermogen
  • Kracht
  • Coördinatie
  • Snelheid
  • Lenigheid

Na grondige analyse van je fitheid, bepalen we waar je sterke en verbeterpunten liggen. Hier wordt het trainingsprogramma op afgestemd. Zo nemen we de gemakkelijkste weg naar een fittere versie van jezelf. 

Wat mensen over ons zeggen

“Tim heeft oog voor je huidige kunnen, maar begeleidt je ook naar een veel hoger niveau. Hij heeft oog voor je verbeterpunten en je voelt je echt gezien. Je bent geen nummer, maar hij gaat echt met je aan de slag om het beste uit jezelf te halen. ”

Jikje Bos

53 jaar

“Heerlijk om met Tim te trainen, met veel geduld en humor motiveert hij enorm! Leren boksen heeft mij fysiek veel sterker gemaakt en mentaal weerbaarder. Nooit gedacht dat ik zo’n kracht bezat!”

Evelien Philippa

58 jaar

“Hij let heel goed op de uitvoering van de oefeningen en stuurt bij waar nodig. Tim heeft veel verstand van voeding en helpt hij mij om de juiste keuzes te maken. Ik kijk iedere week weer uit naar de  personal training. Ik raad Tim bij iedereen aan!

Ontwerp zonder titel (16)

Yael Grifhorst

43 jaar

Prijzen

Er zijn drie abonnementsvormen. Hoe vaker we in de week trainen, hoe meer controle we kunnen uitoefenen op het resultaat.

Maandelijks
Jaarlijks 1 maand gratis
Basis

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  1x p.w. personal training                

Standaard

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  2x p.w. personal training                

Premium

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  3x p.w. personal training