Personal training

Word sterker, krijg meer energie en zit gewoonweg lekkerder in je vel. Train je lichaam en geest met personal training bij Gemakkelijk Gezonder.

Elke training een beetje beter

Onze cliënten zijn het erover eens: Tim’s deskundige begeleiding, weldadige trainingen en gezondheidsadvies zorgen voor een ongeëvenaarde combinatie die je helpt je gezondheidsdoelen te bereiken.

Bij Tim staat maatwerk en persoonlijke aandacht centraal. Of je nu herstelt van een blessure, een gezonde leefstijl nastreeft of simpelweg op zoek bent naar uitdagende en gevarieerde trainingen, Tim biedt het allemaal. Onze cliënten prijzen zijn rustige en professionele aanpak, waarbij hij altijd oog heeft voor de individuele behoeften en mogelijkheden van elke deelnemer.

personal training Tim de Vuijst lessen

Een complete trainer

Maar Tim’s expertise beperkt zich niet tot de sportschool! Als gezondheidswetenschapper heeft hij de kennis en ervaring om jou te voorzien van waardevolle inzichten in je eetgewoonten en leefstijl. Dit maakt zijn personal trainingen niet alleen effectief, maar ook duurzaam.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de vele tevreden cliënten die Tim van harte aanbevelen en ervaar zelf de voordelen van zijn personal training aanbod. Of je nu alleen traint, met je partner of met een groep, Tim zorgt ervoor dat je iedere les weer het maximale uit jezelf haalt. Gun jezelf een personal trainer zoals Tim en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Wat mensen over ons zeggen

Prijzen

Er zijn drie abonnementsvormen. Hoe vaker we in de week trainen, hoe meer controle we kunnen uitoefenen op het resultaat.

Maandelijks
Jaarlijks 1 maand gratis
Basis

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  1x p.w. personal training                

Standaard

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  2x p.w. personal training                

Premium

  Intake

  Periodieke fitheidstest

  Beweegplan

  3x p.w. personal training