Burn-outpreventie, leefstijlcoaching & workshops

Meer vitaliteit op de werkvloer?

Mensen die goed in hun vel zitten, nemen die energie mee naar de werkvloer. Zij zijn productiever, vallen minder snel uit en ervaren meer geluk. Gemakkelijk Gezonder helpt bij het ontwikkelen van veerkrachtige. Dit start bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten.

Tevreden klanten

Hoe zorg je voor veerkrachtige werknemers?

Onze diensten

Burn-outpreventie

Heeft u behoefte aan veerkrachtige werknemers die beter omgaan met stress en uitdagingen op het werk? Zorg voor meer vitaliteit op de werkvloer met ons unieke Burn-outpreventieprogramma. In dit uitgebreide en op maat gemaakte programma leren uw medewerkers effectieve gewoonten en strategieën aan om hun energieniveau te verhogen en stressbestendiger te worden, wat resulteert in een gezondere en productievere werkomgeving.

Lees meer

Training

Bent u klaar voor een bedrijf met meer veerkrachtige werknemers? Bij Gemakkelijk Gezonder geloven we dat hoe meer je beweegt, hoe beter! Studies hebben aangetoond dat werknemers die regelmatig sporten en een actief leven leiden beter in staat zijn om stress te hanteren en te slagen in het werk. Daarom bieden we een reeks trainingen aan, waaronder boksen, kickboksen, yoga, mindfulness meditatie en kracht- en conditietraining. Hiermee worden zowel de fysieke als de mentale fitheid verbeterd. Dit vergroot het gevoel van welzijn en maakt werknemers productiever. Onze trainingen zijn geschikt voor mensen met alle fitnessniveaus. Het enige wat u nodig heeft, is een extra ruimte op het kantoor en wij regelen de rest.

Neem contact op

Leefstijlcoaching

Onze gewoonten hebben veel invloed op ons functioneren. Wie een nacht slecht slaapt, spanningshoofdpijn heeft of de lunch overslaat, ervaart een dip in productiviteit. Voor één keer is dit niet zo erg, maar als dit vaker voorkomt, kan de werknemer niet het beste uit zichzelf halen. Gemakkelijker Gezonder brengt in haar begeleidingstraject de aandacht terug naar de basis. We helpen ongewenste en ingesleten gedragspatronen  te doorbreken en duurzame nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Want een veerkrachtige werknemer die goed in zijn vel zit, brengt deze energie mee naar het werk. Leefstijlcoaching is er voor groepen en individuen. 

Neem contact op

Wat mensen over ons zeggen

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over gezondheid, leefstijl en leefstijlcoaching.