Workshops en Trainingen

Naast ons Veerkracht- en Vitaliteitsprogramma bieden we een breed scala aan workshops en trainingen aan. 

"Onderzoek van Harvard heeft aangetoond dat voor elke euro die wordt geïnvesteerd in welzijnsprogramma's voor werknemers, de kosten door verminderd ziekteverzuim gemiddeld met €2,73 afnemen.”
Baicker, Katherine, David Cutler, Zirui Song. Health Affairs. Workplace Wellness Programs Can Generate Savings. Accessed February 8, 2019.

1. Leefstijloptimalisatie

Onze leefstijltrainingen richten zich op het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van werknemers. We behandelen onderwerpen zoals gezonde voeding, stressmanagement, slaapoptimalisatie en het ontwikkelen van gezonde gewoontes. Deze trainingen helpen medewerkers om een evenwichtiger en gezonder leven te leiden, zowel op het werk als daarbuiten.

2. Weerbaarheid en Veerkracht

Onze workshops op het gebied van weerbaarheid en veerkracht zijn ontworpen om werknemers te helpen omgaan met stress en tegenslagen. We bieden praktische tools en technieken voor het ontwikkelen van mentale veerkracht, het omgaan met veranderingen en het verbeteren van emotionele intelligentie. Hierdoor kunnen werknemers beter presteren onder druk en een positieve mindset behouden.

3. Bewegen en trainen

Beweging is essentieel voor een gezond en energiek leven. Onze bewegingsworkshops en trainingen omvatten diverse vormen van fysieke activiteit, zoals krachttraining, yin yoga, (kick)boksen en ergonomie. Deze sessies zijn gericht op het verbeteren van de fysieke fitheid, het verminderen van werkgerelateerde fysieke klachten en het bevorderen van een actieve levensstijl.

Veelgestelde vragen

Onze trainingen en workshops variëren in duur, van eenmalige sessies van 1-2 uur tot uitgebreide programma’s die over meerdere weken of maanden zijn verspreid. De frequentie wordt aangepast aan de behoeften en beschikbaarheid van uw medewerkers.

Ja, onze trainingen en workshops zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle fitnessniveaus. We zorgen ervoor dat alle oefeningen en activiteiten kunnen worden aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de deelnemers.

Absoluut, wij bieden de flexibiliteit om onze trainingen en workshops op uw locatie te verzorgen. Indien nodig, kunnen we ook online sessies aanbieden om ervoor te zorgen dat alle medewerkers kunnen deelnemen, ongeacht hun locatie.

De kosten van onze trainingen en workshops variëren afhankelijk van de duur, de frequentie en de specifieke behoeften van uw organisatie. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die past bij uw budget en doelen.