Leefstijlcoaching, training & workshops

Meer vitaliteit op de werkvloer?

Mensen die goed in hun vel zitten, nemen die energie mee naar de werkvloer. Zij zijn productiever, vallen minder snel uit en ervaren meer geluk. Gemakkelijk Gezonder helpt werknemers het beste uit zichzelf te halen. Dit start bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten.

Wat biedt gemakkelijk gezonder?

Onze diensten

Vitaliteitscheck

Een vitaliteitscheck is een waardevolle investering die zowel werknemers als de organisatie ten goede kan komen. Door potentiële gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, kunnen we jullie werknemers helpen om hun optimale gezondheid en welzijn te  verkrijgen. Dit leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en het besparen van hoge kosten.

 

Workshops

Gemakkelijk Gezonder organiseert interactieve leefstijlworkshops voor kleine en grote groepen. Het programma biedt werknemers concrete handvatten om zelf goede en langdurige gewoonten te ontwikkelen op het gebied van eten, bewegen, slapen en ontspannen. Een workshop volledig op maat is ook mogelijk.

 

Training

Bewegen is gezond. Hoe meer, hoe beter. Studies hebben aangetoond dat werknemers die regelmatig aan lichaamsbeweging doen en een actieve levensstijl leiden, over het algemeen veerkrachtiger zijn en beter uitgerust om met stress om te gaan. Bij Gemakkelijk Gezonder bieden we een scala aan trainingen aan die zijn ontworpen om werknemers te helpen hun fysieke fitheid te verbeteren en hun veerkracht en stressmanagementvaardigheden te vergroten.

Leefstijlcoaching

Goed slapen, voldoende bewegen en gezond eten geven de benodigde energie voor een productieve werkdag. Met individuele werknemers werken wij stapsgewijs aan het ontwikkelen van gunstige gewoonten. Samen bekijken we waar de behoefte ligt en welke drempels we moeten overwinnen om tot het gewenste resultaat te komen.

 

Vitaliteitscheck

Wilt u de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers verbeteren en tegelijkertijd de productiviteit verhogen en mogelijk kosten besparen voor uw organisatie? Zorg voor meer vitaliteit op de werkvloer met de vitaliteitscheck.

Met een flexibele schil van toegewijde professionals zal ik met u samenwerken om mogelijke gezondheidsrisico’s te identificeren en vroegtijdig in te grijpen, zodat uw werknemers gezond en productief blijven. Door te investeren in de vitaliteitscheck plukt uw organisatie de vruchten van minder ziekteverzuim en een daadkrachtiger personeelsbestand.

Wacht niet tot het te laat is – voorkomen is beter dan genezen! Neem contact op voor een offerte.

"Tim helpt WeAchieve met het creëren van meer vitaliteit op de werkvloer en doet dit op een leuke en onderbouwde manier. Dit helpt voor de productiviteit en werkplezier. Erg blij met de hulp van Tim.”

stefan niemerr

Stefan Niemer, Oprichter WeAchieve

Workshops

Wij verzorgen boeiende en informatieve gezondheidsworkshops die inspelen op de specifieke behoeften en interesses van uw werknemers. Van stressmanagement en voeding tot fysieke activiteit en slaaphygiëne, wij maken ons aanbod passend voor u.

Trainingen

Bent u klaar voor bedrijf met meer veerkrachtige, weerbare en stressbestendige werknemers? Bij Gemakkelijk Gezonder geloven we dat hoe meer je beweegt, hoe beter! Studies hebben aangetoond dat werknemers die regelmatig sporten en een actief leven leiden beter in staat zijn om stress te hanteren en te slagen in het werk. Daarom bieden we een reeks workouts aan, waaronder boksen, kickboksen, yoga en kracht- en conditietraining, om de fysieke fitheid te verbeteren en het gevoel van welzijn te vergroten. Onze workouts zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, dus ongeacht de samenstelling van uw personeelsbestand, we gaan ervoor!

Neem contact  op voor een offerte.

"Heerlijk om met Tim te werken. Met veel geduld en humor motiveert hij enorm! Hij heeft me onder andere leren boksen. Dit heeft mij fysiek veel sterker gemaakt en mentaal weerbaarder. Nooit gedacht dat ik zo’n kracht bezat!”

43103829_10217499887154804_746514540664979456_n

Evelien Philippa, 58 jaar

Leefstijlcoaching

Onze gewoonten hebben veel invloed op ons functioneren. Wie een nacht slecht slaapt, spanningshoofdpijn heeft of de lunch overslaat, ervaart een dip in productiviteit. Voor één keer is dit niet zo erg, maar als dit vaker voorkomt, kan de werknemer niet het beste uit zichzelf halen. Gemakkelijker Gezonder brengt in haar begeleidingstraject de aandacht terug naar de basis. We helpen ongewenste en ingesleten gedragspatronen  te doorbreken en duurzame nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Want een werknemer die goed in zijn vel zit, brengt deze energie mee naar het werk. 

Leefstijlcoaching is er voor groepen en individuen. Neem contact op voor een offerte.

"Tim bekijkt goed je lichamelijk profiel, je leefstijl en je wensen. Daar wordt een plan op afgestemd, periodiek gereviewed en daar waar nodig aangepast.”

danny

Danny Bissels, 39 jaar

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over gezondheid, leefstijl en leefstijlcoaching.