Leefstijlcoaching & workshops

Meer vitaliteit op de werkvloer?

Mensen die goed in hun vel zitten, nemen die energie mee naar de werkvloer. Zij zijn productiever, vallen minder snel uit en ervaren meer geluk. Gemakkelijk Gezonder helpt werknemers het beste uit zichzelf te halen. Dit start bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten.

Wat biedt gemakkelijk gezonder?

Onze diensten

Leefstijlcoaching

Goed slapen, voldoende bewegen en gezond eten geven de benodigde energie voor een productieve werkdag. Met individuele werknemers werken wij stapsgewijs aan het ontwikkelen van gunstige gewoonten. Samen bekijken we waar de behoefte ligt en welke drempels we moeten overwinnen om tot het gewenste resultaat te komen.

Leefstijlworkshops

Gemakkelijk Gezonder organiseert interactieve leefstijlworkshops voor kleine en grote groepen. Het programma biedt werknemers concrete handvatten om zelf goede en langdurige gewoonten te ontwikkelen op het gebied van eten, bewegen, slapen en ontspannen. Een workshop volledig op maat is ook mogelijk.

Leefstijlcoaching

Onze gewoonten hebben veel invloed op ons functioneren. Wie een nacht slecht slaapt, spanningshoofdpijn heeft of de lunch overslaat, ervaart een dip in productiviteit. Voor één keer is dit niet zo erg, maar als dit vaker voorkomt, kan de werknemer niet het beste uit zichzelf halen. Gemakkelijker Gezonder brengt in haar begeleidingstraject de aandacht terug naar de basis. We helpen ongewenste en ingesleten gedragspatronen  te doorbreken en duurzame nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Want een werknemer die goed in zijn vel zit, brengt deze energie mee naar het werk. 

Leefstijlcoaching is er voor groepen en individuen. Neem contact op voor een offerte.

"Heerlijk om met Tim te werken. Met veel geduld en humor motiveert hij enorm! Hij heeft me onder andere leren boksen. Dit heeft mij fysiek veel sterker gemaakt en mentaal weerbaarder. Nooit gedacht dat ik zo’n kracht bezat!”

43103829_10217499887154804_746514540664979456_n

Evelien Philippa, 58 jaar

Ontwerp zonder titel (29)

"Leefstijlcoaching zorgt voor significante verbeteringen in het mentaal, fysiek en sociaal welbevinden en zorgt voor een toename in motivatie en voldoening.”

Bronnen: Kivela et al. (2014) en Muñoz Obino et al. (2017).

Gemakkelijk Gezonder met leefstijlworkshops

Bevorder gezondheid op de werkvloer. Kies voor een workshop(pakket) van Gemakkelijk Gezonder. Een compleet workshopprogramma is er al vanaf €1999,95.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over gezondheid, leefstijl en leefstijlcoaching.